Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 10-04-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Pròxima obertura de l'ampliació de la Residència d'avis i Centre de dia l'Atzavara
Pròxima obertura de l'ampliació de la Residència d'avis i Centre de dia l'Atzavara
Tornar Tornar
05/02/2009
 

L'ampliació de la Residència d'avis i Centre de Dia l'Atzavara,  iniciarà la seva activitat el proper dilluns 9 de febrer, gestionada per l'empresa ASER, que va obtenir la concessió de la gestió econòmica i de tota la infraestructura de l'equipament, mitjançant un concurs, per un període de 4 anys.

 

Amb l'obertura del nou equipament s'ha contractat personal qualificat per donar una atenció personalitzada i de qualitat a cadascun dels residents. Unes 49 persones formaran part del personal que estarà al servei dels/ de les avis/es, 32 noves incorporacions i 17 persones subrogades: dues cuineres, dos ajudants de cuina, dues infermeres, una doctora, una terapeuta ocupacional, una fisioterapeuta, un psicòleg, una treballadora social, una animadora social, dues recepcionistes, una persona de manteniment, cinc netejadores, una persona  de bugaderia i 28 gerocultors/es.

 

Es preveu que  en el període de 2 setmanes es doni acollida a 20 avis/es per  la residència i 15 avis/es al Centre de Dia. 

 
El remodelat edifici té tres plantes:

 

A la primera planta, entrant per recepció hi ha el Centre de Dia on hi trobem varies sales on donen diferents serveis: sala de descans, d’activitats, de fisioteràpia, de  teràpia ocupacional i  de perruqueria. També es donarà  un servei especialitzat de podologia.  En aquesta mateixa planta estan ubicades una part de les habitacions dels residents que formen part de la vella residencia.

 

Als baixos hi ha situats els despatxos dels professionals que hi treballen, el menjador, la cuina,  la bugaderia, la sala de descans per la gent de la residència i altres serveis indispensables per al funcionament diari de la residència i centre de dia.

 

Les noves habitacions per als residents estan situades  a la planta superior.

 

 

 

 

Residència i Centre de Dia l'Atzavara
FotoResidència i Centre de Dia l'Atzavara
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona