Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada acollirà durant el 2017 fins a 4 jornades de donació de sang
Sant Joan de Vilatorrada acollirà durant el 2017 fins a 4 jornades de donació de sang
Tornar Tornar
03/01/2017
 
Cal Gallifa acollirà dijous 12 de gener la primera de les quatre jornades solidàries de donació de sang que es duran a terme al llarg de 2017 a Sant Joan de Vilatorrada. Poden donar sang totes aquelles persones que tinguin entre 18 i 65 anys i pesin més de 50 quilos.  

Sant Joan de Vilatorrada s’implicarà activament un any més en la campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits, que compta amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament. En total, durant el 2017 es duran a terme fins a 4 jornades de donació de sang, la primera de les quals tindrà lloc el proper dijous 12 de gener a Cal Gallifa.

Aquells que ho desitgin podran donar sang de les 17 h. a les 21 h. Per fer-ho, només cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos. A més, es recorda que es pot donar sang fins a tres vegades l’any en el cas de les dones i fins a quatre en el dels homes. A l’equipament també es facilitarà informació sobre la donació (òrgans, cordó, plasma...) a aquells que ho requereixin. En aquest sentit, el Banc de Sang i Teixits recorda que a Catalunya, actualment, es necessiten 1.000 donacions diàries. Per tot plegat, cada donació pot suposar salvar fins a tres vides.

Dijous 12 de gener es durà a terme la primera de les quatre jornades de donació de sang que hi ha previstes a Sant Joan de Vilatorrada al llarg del 2017. Les properes cites seran el 13 d’abril, el 22 de juny i el 5 d’octubre. Amb aquesta campanya, el Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament van de la mà per sensibilitzar la població de la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, atreure nous donants i aconseguir, així, un important nombre de donacions durant les successives jornades. Per tot plegat, el consistori fa una crida als veïns i veïnes a participar activament el proper 12 de gener d’aquesta donació solidària de sang.

Cartell de la jornada de donació de sang del 12 de gener del 2017
FotoCartell de la jornada de donació de sang del 12 de gener del 2017
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona