Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Bona acollida de la caminada guiada per l’itinerari del Torrent Fondo
Bona acollida de la caminada guiada per l’itinerari del Torrent Fondo
Tornar Tornar
20/03/2017
 

Experts de la delegació del Bages de la Institució Catalana d’Història Natural van conduir l'estrena popular d'aquesta nova ruta.

Després que es completés fa uns mesos la segona fase de desbrossat per la riba del Torrent Fondo, de manera que el pas ha quedat obert i transitable des del riu Cardener fins a l'aiguamoll de Les Torres, unes 115 persones van gaudir el passat cap de setmana de la caminada guiada pel nou sender habilitat.

En una jornada organitzada per l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN), els assistents van gaudir d'aquest itinerari d'aproximadament cinc quilòmetres que passa per un bosc caducifoli d’àlbers i roures i que ressegueix el Torrent Fondo.

Els participants van sortir diumenge a les 10 hores des de Cal Gallifa i van tancar la ruta a Les Torres observant l'aiguamoll i un dels rodals de bosc de pins, alzines i roures. Durant el trajecte, a més, membres de la delegació del Bages de la ICHN van detallar diversos aspectes d'aquest bosc de ribera on també hi destaca l'abundància de fusta en descomposició, una població de trèmols i la presència d'una flora i fauna característica de la comarca.

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada anima els veïns i veïnes a participar en futures caminades guiades amb l'objectiu de descobrir el meravellós espai natural que envolta el municipi.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona