Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada viu un Carnestoltes màgic i per al record
Sant Joan de Vilatorrada viu un Carnestoltes màgic i per al record
Tornar Tornar
01/03/2017
 
L’Ajuntament agraeix als veïns i veïnes, entitats i associacions de la vila la seva implicació per convertir la festa en un nou èxit. Consulta aquí l’àlbum complet de fotografies.

Sant Joan de Vilatorrada va dir adéu aquest cap de setmana a una nova edició del Carnestoltes. Dissabte 25 de febrer, la festa va omplir els carrers de la vila, un any més, de colors, música i rialles gràcies a la participació i implicació de centenars de veïns i veïnes, entitats i associacions santjoanenques; deixant moments màgics i per al record.

Rua de Carnestoltes

La recepció de les comparses al Parc Llobet va ser l’avantsala, a mitja tarda de dissabte, de l’esperada Rua de Carnestoltes. Enguany hi van prendre part un total de 28 comparses en una exhibició única de disfresses que va convertir els carrers del poble en un mosaic de colors i formes. Amb la caiguda de la nit el protagonisme es va traslladar a la Plaça Major, on els santjoanencs i santjoanenques van gaudir d’una original sessió de música a càrrec del grup ‘Trencamandres’ i on es va donar a conèixer el resultat del concurs de comparses. 

Concurs de carrosses

La creativitat, l’originalitat i les ganes de passar-s’ho bé van ser el comú denominador de totes les comparses, carrosses i disfresses que enguany van prendre part de la Rua. El jurat del certamen va proclamar com a guanyadores del concurs de comparses de Carnaval 2017 les següents formacions:

. Premi a millor comparsa d’adults: LA RESCLOSA

. Premi ‘Vilaxorrada’: EN LA VARIEDAD ESTÁ EL GUSTO!

. Premi a millor comparsa familiar: LES CUQUES DE LLUM

. Premi al millor xou: ELS CHEF DEL COLLBAIX

. Premi a millor comparsa infantil: LAS UVITAS SABROSAS

Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona