Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Uns 40 santjoanencs participen en la tercera passejada 'A cent cap als cent'
Uns 40 santjoanencs participen en la tercera passejada 'A cent cap als cent'
Tornar Tornar
15/03/2017
 

Els caminaires van visitar el dimecres15 de març la població de Barberà del Vallès en la tercera passejada d’aquest any 2017. Sant Joan de Vilatorrada serà la vila amfitriona de la propera trobada, que tindrà lloc el 5 d'abril.

Aquest mes de març s’ha reprès la temporada 2017 del cicle de passejades ‘A cent cap als cent’ que impulsa la Diputació de Barcelona en el marc del Programa esportiu local d’activitats d’esport, salut i qualitat de vida i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

Una quarantena de santjoanencs i santjoanenques, acompanyats de persones vingudes de les poblacions de Calella i La Llagosta, van participar el dimecres 15 de març en la tercera caminada del cicle, celebrada a Barberà del Vallès. Els assistents van gaudir d’un dia esplèndid, amb una climatologia favorable i un recorregut d'aproximadament nou quilòmetres.

Ara, Sant Joan de Vilatorrada acollirà el dimecres 5 d'abril la propera sortida del cicle 'A cent cap als cent'. Aquesta activitat tindrà un cost simbòlic d'un euro per als veïns i veïnes del municipi.

L’Ajuntament agraeix a la població de Barberà del Vallès i a la seva gent l'excel·lent acollida, hospitalitat i predisposició demostrada i convida als santjoanencs i santjoanenques a participar en el projecte.

El cicle de passejades per a la gent gran ‘A cent cap als cent’ té com a objectiu fomentar l'afició entre la gent gran per les caminades regulars, motivar l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements en relació al món natural i incrementar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural i adaptat a les seves necessitats. Per a més informació, us podeu adreçar a l’Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament, trucant al telèfon 93 876 42 40.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona