Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada ja ha imposat 45 sancions per no respectar el confinament
La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada ja ha imposat 45 sancions per no respectar el confinament
Tornar Tornar
25/03/2020
 

La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada ha imposat 45 sancions per no respectar el confinament. L’ordre del decret d’Estat d’alarma com a mesura preventiva contra el Covid-19 només permet sortir de casa per mesures estrictament necessàries i, de moment, el cos de seguretat ja ha hagut d’interposar denúncies a veïns del municipi per l’incompliment d’aquestes. A més, s’han iniciat diligències penals contra un veí denunciat en dues ocasions per ometre l’ordre de confinament sense causa justificada i per amenaçar i desobeir les ordres dels agents.

El cos de seguretat municipal informa que, malauradament, després d’onze dies d’aplicació del decret d’Estat d’alarma i del confinament obligat, es continua trobant amb conductes irresponsables i insolidàries diàriament. És per això que la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada demana la màxima col·laboració ciutadana per a garantir que tothom es quedi a casa, com a única solució per a evitar la propagació del Covid-19.

La Policia Local fa una crida a la confiança en les autoritats i a la responsabilitat individual. El conjunt de professionals públics, així com de serveis privats bàsics, es troben treballant incansablement perquè tota la població rebi l’atenció necessària. En aquesta tasca se situen a primera línia els serveis sanitaris, seguit dels serveis d’emergències i de tots els professionals de l’alimentació, transportistes... A tots ells se’ls vol enviar un especial reconeixement i agraïment a la seva tasca. 

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona