Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 26-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Ja tenim les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu 2018!
Ja tenim les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu 2018!
Tornar Tornar
18/12/2018
 
Els veïns i veïnes han decidit la millora de la Residència L’Atzavara, fer un espai lúdic per als gossos i condicionar els exteriors de les fàbriques del Riu

El passat 7 de desembre va cloure el procés de votació ciutadana per la selecció de propostes susceptibles de formar part del pressupost de l’Ajuntament de cara al 2019. La votació ha mobilitzat 102 veïns i veïnes del sectors 3 i 5 de Sant Joan de Vilatorrada (passeig del Riu, entorn Gallifa, carrer Major, carrer Sant Mateu i avinguda Montserrat), cridats a elegir entre les 10 propostes finalistes. Aquestes han estat les 3 propostes guanyadores:

  • Millorar la Residència L’Atzavara (49 vots). Proposta original reformulada: en la valoració s’inclou el tancament de l’espai enjardinat. Les altres actuacions es trametran al Patronat assistencial per tractar-se d’actuacions de reparació i manteniment (10.500 euros).
  • Espai lúdic per deixar els gossos lliures (25 vots). Proposta original: A la zona entre el canal de les fàbriques i el riu, a tocar la carretera BV-3008, fer-hi un ampli espai per a que els veïns puguem deixar els gossos lliures. També equipar amb elements per fer-hi "agility" (18.000 euros).
  • Condicionament dels exteriors de les fàbriques del Riu (8 vots). Proposta original reformulada: per l’abast de la proposta inicial, es concreta l’actuació en la intervenció en el pas des de darrere del canal (35.000 euros).

Durant el període de recollida de propostes la ciutadania va presentar 34 projectes, 10 dels quals van passar el filtre i van ser sotmesos a votació popular. La resta de propostes van estar desestimades per no complir amb algun dels requisits bàsics del procés (viabilitat tècnica, competència municipal, legalitat...). A més, algunes propostes que tenien un objectiu molt similar van unificar-se. Durant la fase de votacions han votat un total de 102 persones majors de 16 anys, que representen el 3,2% de les persones que estan empadronades a les seccions 3 i 5 de Sant Joan de Vilatorrada.

Els tres projectes guanyadors sumen una inversió de 63.500 euros que l’Ajuntament inclourà en el pressupost de 2019. 

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona