Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Debat Públic: Projecte de l'Ordenança Municipal de la Via Pública
Debat Públic: Projecte de l'Ordenança Municipal de la Via Pública
Tornar Tornar
18/06/2008
 

El proper 26 de juny del 2008 tindrà lloc, a les 17:30 h. de la tarda, una sessió de debat públic sobre el projecte d’Ordenança Municipal de la Via Pública. L’acte, que es durà a terme a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, pretén posar a l’abast de tota la ciutadania un espai on poder debatre conjuntament amb els representants municipals l’elaboració d’aquest text.

           

El projecte d’Ordenança Municipal de la Via Pública és un text normatiu  que té com a principal objectiu regular els usos i les activitats que es duen a terme a les vies i els espais d’ús públic, particularment els carrers, les places i els parcs o jardins de titularitat municipal, així com també la utilització d’aquests béns i espais, en el marc de les normativa general d’aplicació.
 
El text es divideix en tres títols, a més d’un de preliminar, una disposició addicional, dues disposicions transitòries, tres disposicions derogatòries i una de final.
 

Pel què fa al contingut dels diferents títols que formen el projecte d’Ordenança Municipal, el primer recull tot allò referent als processos de retolació i numeració de la via pública i els espais públics. El segon títol del text el formen un total de trenta-nou articles dividits en 7 capítols, i recull els diferents usos que es preveuen de les vies i espais públics de Sant Joan de Vilatorrada. Per últim, el tercer títol recull tot allò referent a les infraccions i sancions aplicables al respecte i el formen un total de cinc articles.

 

Els carrers, places, parcs i jardins de Sant Joan de Vilatorrada són espais compartits i destinats al conjunt de la ciutadania. És per aquest motiu que es posa a disposició de tots els veïns i veïnes la possibilitat de debatre la forma com regular-ne els usos i activitats amb els representants municipals.

 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona