Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Cicle de cinema al Mas Sant Joan
Cicle de cinema al Mas Sant Joan
Tornar Tornar
22/02/2008
 

Divendres 29 de febrer a les 21h al MAS SANT JOAN us convidem a l’INICI DEL CICLE DE CINEMA AL MAS amb la projecció de la pel·lícula:

  

IRON JAWED ANGELS (ÀNGELS DE FERRO) (2004)

Direcció:Katja von Garnier

 

Alice Paul, una dona compromesa amb la lluita pel vot femení, posa contra les cordes al President Woodrow Wilson reclamant, a les portes de la Casa Blanca, el que el govern dels Estats Units ja havia autoritzat: la XIX Esmena a la Constitució amb la que es reconeixia el dret de les dones a votar.

Van ser temps de protestes al carrer, desfilades i vagues de fam. Alice Paul i les seves coreligionàries van arribar a ser empresonades i alimentades a la força. Elles van seguir la lluita que havien mantingut generacions de dones durant més de cent anys.

 

Intèrprets:

Hilary Swank, Anjelica Huston, Patrick Dempsey, Frances O’Connor, Julia Ormond, Margo Martindale Lois Smith, Vera Farmiga, Brooke Smith, Adilah Barnes, Laura Fraserm, Semen Hirzhner, Jeremy Nichols, Donna York Dunn, Kristina Vensko, Molly Parker, Lois Sanders, Bob Gunton…

 

COMMEMOREM els 75 anys del DRET de VOT FEMENí

 

Per a més informació podeu dirigir-vos a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada (tel. 93 876 42 40 / st.joanv@santjoanvilatorrada.cat) o a la Biblioteca Cal Gallifa (tel. 93 876 77 05 / b.st.joanv@diba.es).

 

IRON J.
FotoIRON J.
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona