Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 05-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Ja pots inscriure’t al Casal de Setmana Santa!
Ja pots inscriure’t al Casal de Setmana Santa!
Tornar Tornar
22/03/2019
 
Pots fer-ho del 25 al 29 de març a l’Ajuntament. Cal portar el full d’inscripció, autorització i dret d’imatge i la fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunes

Vols que els teus fills i/o filles s’ho passin d’allò més bé aquesta Setmana Santa? Apunta’ls al casal “La troballa del tresor”, del 15 al 18 d’abril a la Ludoteca. La Lali, una arqueòloga que es dedica a viatjar per tot el món a la recerca d’objectes d’altres èpoques, prepararà i engrescarà als més menuts per trobar i excavar una resta ibera amb poders màgics que es troba a Sant Joan de Vilatorrada. Durant els 4 dies els nens i nenes aprendran a establir relacions respectuoses i enriquidores amb les persones del grup, a ser curiosos i a interessar-se per allò que els envolta, a gaudir del joc i a desenvolupar la creativitat. L’horari del casal serà de 9 a 13h.

Les inscripcions es poden fer del 25 al 29 de març de 9 a 14h a l’Ajuntament. El dijous 28 també de 16 a 19h. Cal portar el full d’inscripció, autorització i dret d’imatge, la fotocòpia de la targeta sanitària i la fotocòpia del carnet de vacunes. El preu és de 24 euros (10% de descompte a partir del segon germà i 25% de descompte per infants inscrits a la Ludoteca).

Per més informació podeu dirigir-vos a l’Ajuntament (Servei a les Persones), a moncunillcm@santjoanvilatorrada.cat o al 938 76 42 40.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona