Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > PAM 2008-2011: Sant Joan de Vilatorrada " Un poble on viure i conviure"
PAM 2008-2011: Sant Joan de Vilatorrada " Un poble on viure i conviure"
Tornar Tornar
25/09/2008
 

Aquest matí l’Alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Ezequiel Martínez, i el Regidor de Participació Ciutadana, Albert Marañón, han presentat en roda de premsa un breu resum de l’esborrany del Pla d’Actuació Municipal 2008-2011, un document que és una eina de gestió per a l’equip de govern i, alhora, una eina de transparència per tal que la ciutadania conegui què es vol fer, quan es pretén fer i  es pugui avaluar periòdicament la feina feta des de l’Ajuntament.

La presentació als mitjans ha servit, també, per anunciar l’acte que tindrà lloc el proper dissabte 27 de setembre a la Sala de Sessions de l’Ajuntament i al qual tota la ciutadania està convidada a participar. A partir de les 10:00 de matí tindrà lloc la presentació per part dels responsables polítics de les àrees corresponents dels eixos estratègics del PAM 2008-2011. Es tracta d’una sessió de presentació i debat i que espera comptar amb la participació dels veïns i veïnes, que ara tenen l’oportunitat de fer aportacions i resoldre dubtes sobre el Pla d’Actuació que l’equip de govern s’ha marcat pel període 2008-2011.

 

Les aportacions al PAM es poden realitzar fins el proper 6 d’octubre a través de butlletes que es poden dipositar a les bústies ubicades a diferents punts del municipi (escoles, CAP, Escola d’Adults, Escola de Música, Casal de la Gent Gran, Biblioteca i al mateix Ajuntament), a través de reunions amb els/les regidors/es i a través del correu electrònic de l’ajuntament: st.joanv@santjoanvilatorrada.cat.

 

 

El Regidor de Participació Ciutadana, Albert Marañón, i l’Alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Ezequiel Martínez, presentant la sessió de dissabte als mitjans.
FotoEl Regidor de Participació Ciutadana, Albert Marañón, i l’Alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Ezequiel Martínez, presentant la sessió de dissabte als mitjans.
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona