Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 09-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > La Festa Major Infantil i el Pla de Salut Municipal uneixen esforços
La Festa Major Infantil i el Pla de Salut Municipal uneixen esforços
Tornar Tornar
16/06/2017
 
La programació de la Festa Major Infantil Sant Joan City inclou enguany tallers, decoració i missatges amb l’objectiu de fomentar i donar a conèixer els hàbits saludables entre les famílies.

Avui divendres 16 de juny es dóna el tret de sortida a una nova edició de la Festa Major Infantil Sant Joan City. Al llarg de tres dies –fins diumenge dia 18- és previst que Sant Joan de Vilatorrada aculli un important nombre de famílies i d’infants del municipi i vinguts d’arreu de la comarca i de Catalunya cridats a gaudir de l’ampli i variat ventall de propostes lúdiques.

Una circumstància que l’Ajuntament vol aprofitar per donar a conèixer entre els veïns i veïnes el Pla de Salut Municipal 2016-2020 que des de la Regidoria de Salut s’està endegant i que permetrà incloure la salut a totes les polítiques que es duguin a terme al municipi des del consistori. 

En aquest sentit, la programació de la Festa Major Infantil inclou enguany tallers, decoració i missatges amb l’objectiu de presentar el Pla i fomentar i promoure els hàbits saludables entre les famílies; un dels “eixos bàsics de treball i una prioritat màxima” d’aquest equip de govern, tal i com apunta Xus Segura, regidora de Salut. 

L’Ajuntament de Vilatorrada fa una crida als santjoanencs i santjoanenques a gaudir de la Festa Major Infantil Sant Joan City 2017 i a participar activament de les diferents propostes que s’engloben en el programa d’enguany. El consistori, finalment, recorda que a través de les etiquetes #salutSantJoan i #FMSantJoanCity17 es podrà fer un seguiment del desenvolupament de la jornada a través de les xarxes socials. 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona