Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Participa en el taller de jocs i joguines de Setmana Santa!
Participa en el taller de jocs i joguines de Setmana Santa!
Tornar Tornar
24/03/2017
 

Les inscripcions es poden realitzar a l'Ajuntament des del dimarts 28 fins al divendres 31 de març.

La Regidoria d'Infància i Joventut impulsa una nova proposta socioeducativa amb el taller de jocs i joguines de Setmana Santa, una activitat dirigida a infants de 3 a 12 anys que tindrà lloc els dies 10, 11, 12 i 13 d'abril, de 9 a 13 hores, a la Ludoteca Municipal. D'aquesta manera, el consistori ofereix aquest programa amb l’objectiu d’oferir més i millors eines per fomentar l’ensenyament, l’aprenentatge i la inclusió social a la vila d’una forma lúdica i, alhora, donar resposta a la necessitat de conciliació de la vida familiar i laboral dels pares i mares.

Les inscripcions es poden realitzar des del dimarts 28 fins al divendres 31 de març, en horari de 9:30 a 13:30 hores; i el dijous 30 de març també de 16 a 19 hores. El consistori informa que les places són limitades i s'adjudicaran per ordre d'inscripció.

L’eix temàtic d’aquesta edició serà els personatges de còmic, i el taller té un cost de 24 euros. A més, l'Ajuntament comunica que s'aplicarà un 10% de descompte a partir del segon germà i un 25% a tots aquells infants inscrits a la Ludoteca Municipal.

La documentació necessària per formalitzar les inscripcions és la següent:

· Full d’inscripció, autorització i dret d’imatge.

· Fotocòpia de la targeta sanitària.

· Fotocòpia del carnet de vacunes.

Un cop presentada la documentació a l’àrea de Serveis a les Persones (1er pis de l’Ajuntament), s’haurà de realitzar el pagament al mostrador de Serveis Econòmics. Per a més detalls sobre aquesta proposta educativa, podeu demanar informació a la Ludoteca Municipal els dimarts i dimecres, de 17 a 19 hores. També podeu contactar a través dels telèfons 93 876 42 40 i 93 876 79 14, o bé per correu electrònic a través de l'adreça ludoteca@santjoanvilatorrada.cat.

Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona