Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Arriba la 6a edició del taller per deixar de fumar
Arriba la 6a edició del taller per deixar de fumar
Tornar Tornar
10/03/2017
 

El CAP de Sant Joan de Vilatorrada organitza, amb el suport de la Regidoria de Salut, set sessions gratuïtes per afrontar aquest procés orientat a millorar la salut de les persones.

Millorar la #SalutSantJoan és un dels eixos prioritaris del govern municipal. Per això, i atenent a l'èxit de participació i resultats en les darreres edicions, el CAP de Sant Joan de Vilatorrada prepara un any més el taller gratuït per deixar de fumar durant els mesos d'abril, maig i juny del 2017. L'Ajuntament informa que les places són limitades i que les inscripcions es poden tramitar directament al CAP de Sant Joan de Vilatorrada (Avinguda Torrent del Canigó, 2).

El curs, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona i s'adreça a totes aquelles persones que comparteixen el requisit indispensable de la motivació per deixar de fumar, consta de set sessions que se celebraran els dijous 20 i 27 d'abril, 4, 11, 18 i 25 de maig i 22 de juny. El taller es durà a terme de 10 a 11:30 hores a les mateixes instal·lacions del centre mèdic. Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb el CAP de Sant Joan de Vilatorrada.

Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona