Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Arriba el Carnestoltes 2020! Incorporació de nou grup al concert!
Arriba el Carnestoltes 2020! Incorporació de nou grup al concert!
Tornar Tornar
29/02/2020
 
El proper dissabte 29 de febrer es celebrarà el Carnestoltes de Sant Joan de Vilaxorrada! La recepció de comparses es farà a les 16.00h i la sortida serà a les 16.30h des del Parc Lllobet.

- El recorregut de la rua serà el següent: Carrer Collbaix-Manresa-Major-Plaça de la Pau-Avinguda Montserrat-Riu Cardener-Plaça de l'Església i Plaça Major. 

Un cop s'arribi a la Plaça Major es farà:

- Ballaruga
- Pregó del Rei Carnestoltes
- Entrega de premis a les categories de: grup, familiar, escolar, infantil, el millor xou i la Vilaxorrada. (Només es valoraran aquelles         comparses que hagin estat inscrites.

El jurat estarà al balcó de l'Ajuntament i a la Plaça de l'Església (on només podrà passar la gent disfressada). Us recordem que les inscripcions de les comparses es poden fer a: L'Ajuntament (de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous 16 a 19h), a la Biblioteca de Cal Gallifa i per correu electrònic a: boschfm@santjoanvilatorrada.cat.

I a partir de les 20.00h...

Botifarrada i més ballaruga a Cal Gallifa! 

Per acabar, a les 22.30h... CONCERT DE CARNESTOLTES!

L'entrada és gratuïta i comptarem amb les millors versions amb Shumbia i fi de festa a càrrec de Gami Dj. A més, s'ha confirmat a última hora la incorporació de Niño Remedio y Sus Compadres per a l'obertura del concert!

(Els actes realitzats a Cal Gallifa són organitzats per l'Associació Vilatorrats Grup)

Organitza: Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada amb la col·laboració de l'Associació Vilatorrats Grup, l'Esplai Lairet i Minairons. 
Carnestoltes 2020
FotoCarnestoltes 2020
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona