Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada acull una nova edició del projecte Barçakids
Sant Joan de Vilatorrada acull una nova edició del projecte Barçakids
Tornar Tornar
27/03/2017
 

Aquest programa escolar impulsat per la Fundació del FC Barcelona tindrà lloc del 30 de març al 7 d'abril.

Després de l'èxit de participació i la bona resposta dels nens i nenes durant l'any acadèmic 2015/16, Sant Joan de Vilatorrada torna a acollir aquest curs el projecte Barçakids. D'aquesta manera, les Regidories d'Educació i Esports aposten de nou per aquest programa formatiu, ja que la col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació del FC Barcelona va ser molt positiva en l'anterior edició.

L'alumnat de l’Escola Ametllers i l’Escola Joncadella podrà gaudir i aprendre d'aquest programa itinerant centrat en l’educació en valors a través de l’esport. La Sala Polivalent Espai Jove serà l'escenari que acollirà aquesta proposta lúdica i educativa des del 30 de març fins al 7 d'abril. L’activitat s’estructura al llarg d’un dia, amb dos grups classe, i a partir de quatre mòduls de treball. Per conèixer amb més detall el programa, podeu visitar el portal web www.fcbkids.cat.

Mitjançant procediments diversos, dinàmics i molt innovadors, on l'esport és l'eix motivacional, el programa BarçaKids promourà entre l'alumnat de primària de Sant Joan de Vilatorrada l'anàlisi i el coneixement d'hàbits i actituds amb l'objectiu de créixer en l'àmbit personal i col·lectiu. D'aquesta manera, el projecte desenvolupat per la Fundació del FC Barcelona pretén fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l'esport i de la participació activa i inclusiva.

Un sistema socioeducatiu consolidat

La Fundació del FC Barcelona, creada l’any 1994, és l’entitat a través de la qual el club vehicula la seva Responsabilitat Social Corporativa. Tots els projectes que es desenvolupen des de la Fundació s’emmarquen dins dels seus quatre pilars: la utilització de l’esport com a eix vertebrador; el foment de l’educació i els valors positius de l’esport; la infància i la joventut com a beneficiaris objectius i la projecció del vessant social del FC Barcelona. La Fundació, dins del seu programa marc, Esport i Valors, ha desenvolupat la iniciativa Barçakids, que compleix enguany la seva cinquena edició, amb la voluntat d'impulsar una acció de gran abast i llarg recorregut entre els escolars d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona