Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada presenta la Fira Embarrats 2017
Sant Joan de Vilatorrada presenta la Fira Embarrats 2017
Tornar Tornar
10/10/2017
 
L’Ajuntament organitza els dies 28 i 29 d’octubre la cinquena edició d’aquesta festa ambientada a principis del segle XX i que enguany presenta sorpreses i novetats importants.

Dimarts 17 d’octubre (12:30 h.), el local de l’entitat Clàssic Motor Club del Bages (c/Montseny 9 – Sant Joan de Vilatorrada) acollirà l’acte de presentació de la cinquena edició de la Fira Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada que recorda, a través de diferents propostes lúdiques i culturals, el tèxtil i la vida a la llera del riu Cardener de principis del segle XX. La mostra tindrà lloc a l’entorn de la zona Cal Gallifa els dies 28 i 29 d’octubre de 2017. 

La presentació és oberta als ciutadans i als mitjans de comunicació, i durant l’acte es donaran a conèixer tots els detalls i activitats de l’edició d’enguany. La trobada, finalment, clourà amb una original representació teatral.

La Fira Embarrats està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i la Comissió d'Embarrats, i compta amb el patrocini de la Diputació de Barcelona. L’acte de presentació de la mostra, previst per dimarts 17 d’octubre, comptarà amb la presència de l’alcalde, Gil Ariso; el regidor de Cultura, Jordi Pesarrodona; el regidor de Comerç, Turisme i Consum, Eduard Mata; el coordinador de la Fira Embarrats, Miquel Riera; i Roger Grandia i Jaume Jubert com a representants de Clàssic Motor Club del Bages. 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona