Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 06-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Una trentena de persones van assistir a la Jornada Empresarial organitzada pel CIO
Una trentena de persones van assistir a la Jornada Empresarial organitzada pel CIO
Tornar Tornar
21/05/2012
 
La importància de l’associacionisme empresarial als polígons d’activitat econòmica i la presentació de la xarxa de negocis on line Grega.net van ser dues de les ponències que es van realitzar ahir al Cio Cal Gallifa, en el marc d’un cicle de Jornades Empresarials que ha organitzat el centre  de Sant Joan de Vilatorrada.
 
A l’acte hi van assistir una trentena d’empresaris, la majoria d’ells del municipis de Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Sant Fruitós de Bages i Manresa.  A la jornada  hi va intervenir l’alcalde de la població, Gil Ariso, el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Planell,  i el president de Pimec a la Catalunya Central, Esteve Pintó. Tots ells han animat a les empreses a sumar esforços i estar preparades en el moment en què comenci la recuperació econòmica. Per la seva part, Esteve Pintó ha explicat els avantatges de l’associacionisme per als empresaris, ha reconegut les dificultats que tenen les empreses per accedir al crèdit i per això els ha animat a conèixer l’activitat de Pimec que treballa en noves oportunitats de finançament.
 
Josep Alberti, soci fundador de Grera.net va fer una exposició del seu portal www.grera.net, amb gairebé 5.000 empreses registrades i de les possibilitats que pot generar a l’empresa privada una gestió eficient de les noves tecnologies de la informació i les xarxes de negocis.
 

Properament, el dia 25 de maig es clou el cicle de jornades amb una ponència organitzada en col·laboració amb la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, de Manresa i que té per títol La Seguretat als Nostres Polígons d’Activitat Econòmica i a les empreses en general.

Presentació de la xarxa de negocis on line Grega.net
FotoPresentació de la xarxa de negocis on line Grega.net
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona