Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 04-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Coneixes els teus drets com a viatger?
Coneixes els teus drets com a viatger?
Tornar Tornar
17/07/2019
 

L’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC) posa a disposició material divers amb recomanacions a l’hora de viatjar.

El Consell Comarcal del Bages ha engegat una campanya, a la qual s’uneix l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, per informar durant aquest estiu sobre els drets que tenen persones que viatgen i donar consells en cas d’incidències amb el transport aeri. Alhora, l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC) ha posat a disposició dels ciutadans material divers amb recomanacions per viatjar i informació sobre com reclamar en cas d’incidències.

Amb aquests documents que s’han editat, es poden consultar els drets en cas de retard o cancel·lació d’un vol, com es pot reclamar la pèrdua d’equipatge o si és obligatori contractar una assegurança de viatge, entre d’altres coses.

Per aquesta campanya s’han preparat diversos materials en format paper i digital adreçats a agències de viatges i a la ciutadania en general. L’OCIC ha detectat en temporades estivals anteriors que les principals incidències amb les companyies aèries són les relatives a cancel·lacions i grans retards, i que en aquests casos la ciutadania no sap si té dret a escollir entre la devolució de l’import del bitllet o un mitjà de transport alternatiu. A més, la companyia ha d’oferir gratuïtament menjar, begudes i, si calgués, sistemes de comunicació. Per tot això, s’ha decidit impulsar una campanya per millorar el coneixement de la població del Bages sobre aquests temes. 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona