Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Comunicat a les famílies d'alumnat beneficiari de beca menjador durant el curs 2019-2020
Comunicat a les famílies d'alumnat beneficiari de beca menjador durant el curs 2019-2020
Tornar Tornar
18/03/2020
 

Benvolgudes famílies,

 

Des de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada us volem comunicar quina és la situació, ara com ara, pel que fa a les possibilitats de gaudir de les beques menjador atorgades per aquest curs durant el període en què els centres educatius romanen tancats per la situació desencadenada per la propagació del SARS-CoV-2 (coronavirus).  1. Alumnat beneficiari de beca menjador atorgada pel Consell Comarcal del Bages:

A les famílies d’alumnat beneficiari d’una beca menjador atorgada pel Consell Comarcal del Bages, sigui del 100% o del 50%, en els pròxims dies se us proporcionarà una targeta moneder on el Departament d’Educació hi haurà carregat l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament dels centres educatius, que es podrà ampliar en cas de prorrogar-se. El Departament d’Educació i treball, afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya, ha assolit un acord amb La Caixa d’Estalvis i Pensions per habilitar aquestes targetes moneder que permetran garantir els ajuts de menjador a l’alumnat beneficiari.

Encara no us podem informar del circuit per obtenir la targeta moneder, ja que des de l’Ajuntament estem pendent de rebre-les i establir el mecanisme més eficaç i segur per a distribuir-les. Així que tinguem més informació, us la farem arribar a través de les plataformes dels mateixos centres. No obstant això, des del Consell Comarcal del Bages us faran arribar també aquesta informació via SMS.


  1. Alumnat beneficiari de beca menjador atorgada per l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada:

Les famílies d’alumnat beneficiari d’una beca de menjador municipal disposeu de tot el curs per utilitzar un ajut que cobreix el 24% del cost del menjador de tot el curs i ho podeu fer de forma compactada. Així, en cas que encara no l’hàgiu esgotat, podreu continuar utilitzant l’ajut atorgat amb normalitat quan el centre recuperi la seva activitat habitual.


  1. Alumnat beneficiari de beca menjador atorgada pel Consell Comarcal del Bages + beca menjador atorgada per l’Ajuntament:

Pel que fa a la beca atorgada pel Consell Comarcal del Bages se us farà entrega d’una targeta moneder d’acord amb el què s’explica al punt 1. 

Pel que fa a la beca municipal, la podreu continuar gaudint quan el centre recuperi l'activitat habitual d'acord amb el què s'explica al punt 2.

Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona