Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Ajuda'ns a millorar les polítiques i programes municipals de salut
Ajuda'ns a millorar les polítiques i programes municipals de salut
Tornar Tornar
03/03/2017
 
L'Ajuntament demana l'opinió de la ciutadania per identificar accions de millora i incloure-les en el Pla de Salut 2016-20.

Després de presentar el Pla de Salut Municipal 2016-20, diumenge 5 de març va començar la fase d'identificació d'actius de salut. Per aquest motiu, l'Ajuntament habilita un espai digital perquè els veïns i veïnes participin activament en l'elaboració del projecte. A través d'aquest portal web, els ciutadans poden respondre les preguntes 'Què et genera salut i et fa sentir bé a Sant Joan de Vilatorrada?' i 'Què proposes per millorar la salut de la població?'.

A més, el consistori informa que aquest diumenge 5 de març, amb motiu de la 17a edició del Fora Estocs organitzada per l'Associació de Botiguers i Comerciants de Sant Joan de Vilatorrada, hi haurà una carpa per informar del Pla de Salut Municipal 2016-20. Allà, membres del grup coordinador distribuiran la butlleta, promouran l'etiqueta #salutSantJoan per difondre aquesta iniciativa i començaran a identificar actius de salut amb l'objectiu de definir les polítiques de salut dels propers anys.

Un cop finalitzada la fase d'identificació d'actius de salut, es procedirà a la redacció de propostes de millora i d’intervenció. En aquest sentit, l’objectiu és que durant el mes de juliol del 2017 es presenti ja el document definitiu.
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona