Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Actes amb motiu del Dia Mundial del Consumidor
Actes amb motiu del Dia Mundial del Consumidor
Tornar Tornar
13/03/2017
 
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i la Biblioteca Cal Gallifa organitzen una hora del conte i una xerrada sobre les clàusules sòl per al dia dijous 16 de març. El consistori, a més, s'adhereix a la campanya 'Clàusules Terra. Els serveis públics de consum al teu costat', impulsada per la DIBA.

Amb l'objectiu d'incrementar la conscienciació dels ciutadans sobre els seus drets com a consumidors, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha presentat públicament els actes que se celebraran al municipi en motiu Dia Mundial del Consumidor. El regidor de Comerç, Turisme i Consum, Eduard Mata; la directora de la Biblioteca Cal Gallifa, Cristina Galí; i el treballador responsable de Consum al consistori, Sergi Tejada; han estat els encarregats d'exposar totes les activitats que es realitzaran amb la col·laboració d'Unió de Consumidors de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

La biblioteca municipal acollirà el dijous 16 de març, a les 18 hores, l'hora del conte 'Tal com som' amb la voluntat de fomentar el consum responsable. Prèviament, s'oferirà un berenar saludable per als infants que assisteixin a l'activitat cultural. D'altra banda, la xerrada sobre les clàusules sòl tindrà lloc en el mateix escenari a partir de les 19 hores. Els participants podran gaudir d'un petit refrigeri a la Biblioteca Cal Gallifa en finalitzar la conferència. A la jornada hi assistiran l’alcalde Gil Ariso i Eloi Hernàndez, Conseller Comarcal del Bages de l’àrea de Consum i alcalde de Fonollosa. Descarrega't el cartell d'activitats del Dia Mundial del Consumidor en el document adjunt.

Campanya 'Clàusules Terra. Els serveis públics de consum al teu costat'

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada s'ha adherit també a la campanya informativa de la Xarxa Local de Consum (XLC), una agrupació d'ens locals en matèria de consum impulsada per la Diputació de Barcelona. D'aquesta manera, es treballa conjuntament per presentar a la població les mesures que s'han consensuat des del conjunt de serveis públics de la Xarxa Local de Consum per donar suport a les persones afectades per les clàusules sòl. Podeu consultar aquest enllaç per conèixer quin és l'acompanyament i l'assessorament ofert en el tràmit de les reclamacions.

Presentació dels actes del Dia Mundial del Consumidor
FotoPresentació dels actes del Dia Mundial del Consumidor
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona