Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-08-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > El projecte d’Administració Electrònica iniciat per l’Ajuntament millorarà l’atenció ciutadana
El projecte d’Administració Electrònica iniciat per l’Ajuntament millorarà l’atenció ciutadana
Tornar Tornar
25/01/2019
 
El consistori ha iniciat la digitalització de tota la documentació del registre d’entrada i sortida amb l’objectiu de facilitar els tràmits als veïns i veïnes  


L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada fa un pas més per implantar el projecte d’Administració Electrònica en el qual està immers des de l’abril de 2018. En aquest sentit, ha iniciat la digitalització de tota la documentació del registre d’entrada i sortida del consistori amb l’objectiu de millorar l’eficiència interna, les relacions entre administracions i el tracte entre l’administració i les persones, empreses i organitzacions, a l’efecte d’aconseguir una millor atenció a la ciutadania.

Per tal d’implementar el projecte, que inicialment té una durada de tres anys, l’Ajuntament ha adquirit una nova eina informàtica que permetrà fer front als requeriments que la nova llei de procediment administratiu exigeix. Aquesta llei obliga les administracions públiques a facilitar a la ciutadania la possibilitat de relacionar-se amb elles de manera electrònica.

Cal tenir present que els efectes de tots aquests canvis tindran repercussió davant de la ciutadania, prestant d’una manera més eficaç, ràpida i eficient els serveis que ofereix l’Ajuntament i multiplicant els canals pels quals es poden relacionar amb l’administració. Tot i això, el fet de digitalitzar tota la documentació suposarà, inicialment, un temps d’espera superior a l’habitual pels usuaris i usuàries.  

 
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona