Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan clou la segona edició del Xerrola
Sant Joan clou la segona edició del Xerrola
Tornar Tornar
28/04/2011
 

 

Sant Joan de Vilatorrada clou aquesta tarda la segona edició del Programa Xerrola, el projecte de parelles lingüístiques que organitzen conjuntament l’Escola d’Adults i la Regidoria d’Immigració.
 

A més d’aprendre i practicar una llengua, el Xerrola ha permès a les persones participants conèixer altres veïns i veïnes del poble, nascuts aquí o arribats de fa poc des de l’estranger i desmuntar, així, tòpics i prejudicis.

 

En aquesta segona edició han participat un total de trenta-sis persones que, per parelles o grups de tres, s’han trobat periòdicament des del mes d’octubre passat per xerrar una estona, intercanviar experiències, anècdotes, coneixements, tradicions i costums d’altres cultures. D’una banda, hi ha hagut qui ha practicat la llengua i de l’altra, qui voluntàriament ha cedit part del seu temps col·laborant en què una altra persona millorés la parla del català o el castellà.
 

Aquesta tarda, l’Ajuntament i l’Escola d’Adults clouran aquesta segona edició del programa entregant un diploma de reconeixement a totes les persones que han participat al Xerrola.

 

 

 

Algunes de les persones participants a la segona edició del Xerrola.

Algunes de les persones participants a la segona edició del Xerrola.
FotoAlgunes de les persones participants a la segona edició del Xerrola.
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona