Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Inscripcions per a les Colònies Urbanes i Esportives 2017
Inscripcions per a les Colònies Urbanes i Esportives 2017
Tornar Tornar
16/05/2017
 

La Regidoria d'Esports i la Regidoria d'Infància i Joventut impulsen una vegada més aquestes propostes lúdiques i socioeducatives amb l'objectiu que els més petits gaudeixin i adquireixin coneixements culturals, artístics i de creixement personal, i també per fomentar l'esport i l'activitat física. 

Jocs, tallers, piscina, gimcanes, cançons, danses, visites i molt més. Així es presenten, un any més, les Colònies Urbanes destinades a infants de 3 a 11 anys (nascuts entre el 2006 i el 2014), que tindran lloc del 27 de juny al 28 de juliol i de l’1 al 8 de setembre de 2017, i les Colònies Esportives adreçades a nois i noies de 10 a 16 anys (nascuts entre el 2001 i el 2007), que es faran del 27 de juny al 28 de juliol.

El període d'inscripcions online romandrà obert del 29 de maig al 4 de juny a través de l'enllaç que podreu trobar al web www.santjoanvilatorrada.cat. La inscripció també es podrà fer de manera presencial del 29 de maig al 2 de juny a l'Ajuntament, de dilluns a divendres, en horari de 9:30 a 13:30 hores, i dijous també de 17:00 a 20:00 hores. A més, el consistori comunica que s'ampliarà el termini de sol·licituds sempre que hi hagi disponibilitat. En cas que el nombre d'inscripcions sigui superior a les places ofertes, l'adjudicació es farà per rigorós ordre d'inscripció

La documentació que cal presentar és la següent:

- Full d'inscripció i autorització de participació en l'activitat i full d’autorització dels drets d'imatge signats per la persona que tingui la pàtria potestat de l’infant.

- Còpia de la targeta sanitària individual de l’infant.

- Còpia del carnet de vacunes de l’infant.

A més a més, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada convoca dues reunions prèvies a l'inici del període d'inscripcions per facilitar més informació al respecte i solucionar dubtes i preguntes dels pares, mares, tutors o tutores. En el cas de les Colònies Esportives 2017, la trobada tindrà lloc el dimarts 23 de maig, a les 20:30 hores, a la sala d'actes de l'IES Quercus. Pel que fa a les Colònies Urbanes, la Sala Polivalent de l'Espai Jove acollirà la reunió el proper divendres 26 de maig, a les 20:00 hores.

El consistori informa que el llistat de places definitives es farà públic el 9 de juny. Posteriorment, es faran dues sessions informatives: la trobada per parlar de les Colònies Urbanes es farà el dijous 15 de juny, a les 20:00 hores, a la Sala Polivalent de l'Espai Jove, mentre que la reunió per tractar les colònies esportives serà el dimarts 20 de juny, a les 20:30 hores, a la sala d'actes de l'IES Quercus.

Tots els documents de descàrrega:

- Full d’inscripció i autorització Colònies Esportives 2017

- Full d’inscripció i autorització Colònies Urbanes 2017

- Document informatiu de les Colònies

- Cartell de les Colònies

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona