Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Decideix el futur de Sant Joan de Vilatorrada. Comptem amb tu!
Decideix el futur de Sant Joan de Vilatorrada. Comptem amb tu!
Tornar Tornar
10/10/2017
 
L’Ajuntament convida veïns i veïnes i entitats a decidir a través dels pressupostos participatius a què volen destinar durant el 2018 els recursos municipals en els sectors Costa Rodona, Mas Llobet i Mas Sant Joan. Les propostes es podran presentar del 16 al 27 d’octubre a través del web participa.santjoanvilatorrada.cat o de forma presencial a les urnes habilitades al CAP, l’Ajuntament, els instituts Cardener i Quercus o a l’Escola de Música. Consulta aquí el díptic informatiu.

Aquest mes d’octubre, des de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada s'obre la segona convocatòria de pressupostos participatius amb l’objectiu que la ciutadania tingui veu i vot a l’hora de decidir una part important del pressupost municipal que es dedica a inversions.

El consistori fa una reserva en el pressupost municipal de 2017 de 90.000€ perquè la ciutadania decideixi a quins projectes per als sectors Costa Rodona, Mas Llobet i Mas Sant Joan els vol destinar. En aquest sentit, l’Ajuntament es compromet a integrar en el pressupost les propostes més votades per tal que ja es puguin començar a realitzar durant el 2018. 

Divendres 13 d’octubre (19:30 h.), es farà al CIO Cal Gallifa la presentació oficial del procés. Del 16 al 27 d’octubre hi haurà la recollida de les propostes; i del 27 de novembre al 8 de desembre es podran fer les votacions. Per tal que la proposta sigui admesa i vàlida ha de complir un seguit de requisits; com ara, que no superi els 90.000€; que sigui de competència municipal, legal i viable; i que no estigui repetida. 

Les propostes es poden presentar a través del web participa.santjoanvilatorrada.cat o de forma presencial a les urnes habilitades al CAP, l’Ajuntament, els instituts Cardener i Quercus o a l’Escola de Música. Abans de la fase de votació, es publicarà el llistat de les excloses i els arguments que en justifiquen l’exclusió.

El Pressupost Participatiu és un model de participació i gestió del municipi a través del qual la ciutadania proposa i decideix a què destinen aquesta part dels recursos municipals. Ramon Planell, regidor de Participació Ciutadana, assegura que “la coresponsabilització  i l’impuls d’accions que fomentin la participació ciutadana en la presa de decisions són dues prioritats d’aquest equip de govern”. En aquest sentit, Planell fa una crida a la participació “convidant als santjoanencs i santjoanenques a participar activament d’aquesta procés  que ens permetrà consensuar millores significatives en el nostre entorn més proper”

El funcionament, les propostes de la ciutadania, el resultat de les votacions i les preguntes més freqüents es podran seguir a través del web participa.santjoanvilatorrada.cat que ha habilitat l’Ajuntament per seguir l’evolució del procés. A més, per resoldre els dubtes al voltant del projecte pots adreçar un e-mail a sjvt.serveipersones@santjoanvilatorrada.cat o trucar al telèfon 93 876 42 40. 

Cartell informatiu de la 2a convocatòria dels Pressupostos Participatius
FotoCartell informatiu de la 2a convocatòria dels Pressupostos Participatius
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona