Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 26-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Informació relativa a la Cavalcada de Reis 2021
Informació relativa a la Cavalcada de Reis 2021
Tornar Tornar
23/11/2020
 
*INFORMACIÓ RELATIVA A LA CAVALCADA DE REIS 2021:*

A conseqüència de la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia de la COVID-19, continuem adoptant mesures de contenció del coronavirus que suposen la limitació d’aforaments i la suspensió d’actes multitudinaris en els seus formats habituals. 

La Cavalcada de Sant Joan de Vilatorrada és una de les més multitudinàries de la comarca del Bages tant pel volum de públic com pel volum de voluntaris i voluntàries que participen en la seva organització, no només el dia 5 de Gener, sinó també durant els dies previs a l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

L’Associació per la Cavalcada de Reis mobilitzen, entre infants participants, organització i resta de voluntariat, a més de 150 persones que fan possible una nit màgica. Per aquest motiu, enguany la Junta Directiva de l’Associació i l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada han realitzat una reformulació de la Cavalcada de Reis adaptant-la a les actuals circumstàncies. Pel bé comú i el garantiment de totes les mesures de seguretat, enguany no hi haurà infants a sobre les carrosses.  

El valor més important de la Nit de Reis, tant per a l’Associació com per l’Ajuntament, són les persones que hi participen cada any  i que omplen d’il·lusió els nostres carrers, per això estem treballant seguint totes les recomanacions i indicacions de les autoritats sanitàries per tornar a fer possible una nit màgica amb totes les mesures. 

Durant els pròxims dies anirem ampliant tota la informació sobre la Cavalcada de Reis i l’arribada de Ses Majestats d’Orient al municipi. 

Atentament,

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

La Junta Directiva de l'Associació per la Cavalcada de Reis.
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona