Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada celebra el seu primer ple telemàtic
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada celebra el seu primer ple telemàtic
Tornar Tornar
15/05/2020
 

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha realitzat aquest dijous el seu primer ple municipal extraordinari de forma telemàtica, que ha servit per a tractar tràmits i mesures d’urgència que s’han d’aprovar tan aviat com es pugui. En el ple celebrat aquest dijous s’han pogut aprovar tots els punts, entre els quals s’incloïen l’aprovació de ratificació de decrets que aprovaven mesures econòmiques per fer front a l’impacte econòmic i social de la Covid-19 i donacions de compte.

L’alcalde del municipi, Jordi Solernou, va començar la sessió amb unes paraules de condol, en nom de tot el consistori, a les persones que han perdut algun ésser estimat a causa de la Covid-19. També ha aprofitat per agrair a tothom que ha seguit treballant incansablement per aturar la pandèmia.

A més, els regidors de l’equip de govern han donat compte de les decisions que s’han pres des de cada àrea per aturar la pandèmia de la Covid-19 a curt, mitjà i llarg termini. D’altra banda, se celebrarà un altre ple municipal el pròxim 28 de maig a les 12.00 del migdia. L’oposició va demanar la convocatòria d’un ple quan ja se n’havia convocat aquest i finalment s’haurà de prorrogar al dijous 28, 15 dies després del termini per a poder-ho convocar.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona