Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca ofereix un nou servei de préstec a domicili

La Biblioteca Cal Gallifa, a la porta de casa teva
La Biblioteca ofereix un nou servei de préstec a domicili.

Cartell - Préstec a domicili_page-0001.jpg

Arran dels efectes que la pandèmia de la COVID19 està ocasionant a moltes llars de Sant Joan de Vilatorrada, des de l’Ajuntament, conjuntament amb la Biblioteca Cal Gallifa, posa en marxa un nou servei al ciutadà: el servei de préstec a domicili “La Biblioteca a la porta de casa teva”.

Aquest servei va dirigit a totes aquelles persones o famílies del municipi que hagin d’estar confinades o tinguin restricció de mobilitat a conseqüència de la COVID19. També les considerades per les autoritats sanitàries com a col·lectiu de risc i, que per aquest motiu, no poden desplaçar-se a la biblioteca.

L’objectiu d’aquest servei és garantir l’accés a la cultura, la informació i el coneixement, vetllant per la formació i aprenentatge continu i minimitzant l’escletxa informacional. També contribuirà a omplir el temps de lleure i d’entreteniment per millorar, si cap, el seu benestar físic, mental i emocional. 

Els documents que es poden deixar en préstec són els que es presten habitualment a la biblioteca, tant per a infants com per a adults: novel·les, biografies, llibres de temàtica diversa, contes, còmics, revistes, audiollibres, música, pel·lícules...

El servei es pot sol·licitar per telèfon (93 876 77 05), correu electrònic (b.st.joanv@diba.cat) o a través del formulari de “cita prèvia” disponible a la Biblioteca virtual.

El nombre màxim de documents per entrega i/o destinatari és de 10 documents. El termini de préstec s’ajustarà a la data de recollida del domicili o a les necessitats de la persona usuària del servei, essent no inferior als 15 dies i no superior als 40 dies.

S’aplicaran tots els protocols dictaminats per les autoritats sanitàries o PROCITAT per al control i prevenció de la COVID19 en el tractament i lliurament dels documents objectes del servei.

Per a més informació, es pot contactar amb la Biblioteca Cal Gallifa:

https://bibliotecavirtual.diba.cat/es/sant-joan-de-vilatorrada-biblioteca-cal-gallifa