Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies destacades

Període per a fer reclamacions

De l'11 al 13 de juny de 2024, s'obre el període per a presentar reclamacions contra el resultat de les assignacions de preinscripció als ensenyaments d'educació infantil (3-6 anys), educació primària i educació secundària obligatòria davant de la comissió de garanties d'admissió.

Llista de sol·licituds que han demanat el centre i l'ensenyament en primera petició ordenada

Després del sorteig, s'elabora la llista ordenada de sol·licituds per a l'assignació de places. Aquesta llista ja no està ordenada per ordre alfabètic, sinó que recull l'ordre en què s'assignaran les places. Les famílies poden, amb aquesta llista, fer-se una idea de si obtindran plaça en el centre de primera petició. Caldrà esperar la llista d'admesos per tenir-ne la seguretat o obtenir l'assignació en un centre diferent del primer.

Número de desempat: 81801

Quin número tinc per al sorteig? A totes les sol·licituds que participen en el procés de preinscripció se'ls atorga aleatòriament un número de desempat, que surt publicat a la llista de sol·licituds un cop resoltes les reclamacions. És aquest el número amb què la família participa en el sorteig.

Llistat amb les puntuacions provisionals

Després de rebre les sol·licituds de preinscripció, els centres estudien totes les peticions rebudes, i un cop comprovades publiquen la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional.