Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Joan de Vilatorrada tindrà confinament nocturn a partir de la nit de dijous 29 de juliol

Des de les 01.00 h fins a les 06.00 h
Cartell informatiu.
Cartell informatiu

A partir de la nit de dijous 29 de juliol, Sant Joan de Vilatorrada haurà d'aplicar el confinament nocturn a causa de les noves restriccions relacionades amb la Covid-19. El municipi és de 5.000 habitants i entra dins la incidència acumulada en els últims 7 dies que es requereix per aplicar aquesta restricció. De moment, el confinament nocturn estarà a Sant Joan de Vilatorrada fins el 6 d'agost, a l'espera de l'evolució de la Covid-19 al municipi.

Recordeu també que tots els establiments han d'estar tancats abans de les 00.30 hores i que el confinament nocturn és des de les 01.00 h fins a les 06.00 h.

Entre les excepcions al confinament s'inclouen supòsits com el desplaçament per assistència sanitària d'urgència, per anar a la farmàcia més propera per raons urgents, per desplaçaments laborals, per tenir cura de persones vulnerables o dependents o per assistència veterinària urgent, entre d'altres. En aquests casos, cal disposar del certificat autoresponsable, que es pot obtenir a través del web https://certificatdes.confinapp.cat/#/ .

Des de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada vetllarem pel compliment d'aquest confinament nocturn i demanen a la ciutadania responsabilitat i prendre totes les mesures preventives necessàries per evitar una major propagació de la Covid.