Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Setmana del Medi Ambient 2022

Consulteu aquí totes les activitats d'enguany!
Cartell informatiu.
Cartell informatiu

De l'1 al 5 de juny celebrem la Setmana del Medi Ambient a Sant Joan de Vilatorrada amb una sèrie d'activitats que us detallem a continuació. Es tracten d'uns actes organitzats per l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i el Grup de Voluntàries Mediambientals de Sant Joan de Vilatorrada.

També hi col·laboren la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, la Biblioteca Cal Gallifa, l'Associació Amics de la Fotografia, CapGirats, el Parc de la Sèquia i la Diputació de Barcelona.

Exposició "Aigua i Memòria de la Sèquia"

De l'1 al 22 de juny podreu trobar aquesta exposició a la Biblioteca Cal Gallifa. Un recorregut pels usos de la Sèquia i el seu entorn al llarg del territori.

Concurs de fotografia a Instagram "Viu el Riu"

De l'1 al 5 de juny. Es poden presentar imatges d’espais aquàtics del Cardener al terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada. Per participar és necessari tenir el perfil públic a Instagram, seguir a @ajsantjoanv i a @amicsfotografia i posar títol a la imatge, localització i l'etiqueta #SetmanaMediAmbientSJV22.

Al final d'aquesta pàgina, a fitxers relacionats, trobareu les bases del concurs.

Hora del conte: "El Senyor Riu"

El dia 2 de juny, a les 17.30h, a la Biblioteca Cal Gallifa. Cal fer la inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca.

ACTE DE CLOENDA

Diumenge 5 de juny:

  • Ecotallers infantils. De les 18 h a les 19.30 h al Parc Catalunya
  • Reaccionem o la caguem!!! A les 19.30 h a la Gespa del Parc Catalunya. Acció teatral sobre l'emergència climàtica. En acabar, col·loqui i piscolabis eco. A càrrec de les Voluntàries Mediambientals amb la col·laboració de CapGirats.