Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 70 persones assisteixen a la presentació del llibre ‘Si el cel es tornés vermell’, de Cori Calero, a la Biblioteca Cal Gallifa

La periodista de TV3 va explicar el canvi climàtic i la perillositat que té el fet de no actuar
Foto: @xiku74_fotos_tieta.
Foto: @xiku74_fotos_tieta

La Biblioteca de Cal Gallifa va acollir amb gran èxit la presentació del llibre ‘Si el cel es tornés vermell’, de la periodista ambiental de TV3, Cori Calero. Una setantena de persones van assistir a l’acte, organitzat pel grup Voluntàries Mediambientals i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i la Biblioteca Cal Gallifa.

Calero va explicar la situació actual del canvi climàtic, l’impacte catastròfic que tenen les guerres i conflictes bèl·lics per al medi ambient, la importància del feminisme en l’avenç cap a una societat més sostenible i l’excés de consum i producció d’animals.

Tot i que es mostra realista i consciencia sobre un present i futur complicat, la periodista lleidetana no perd l’esperança i considera que està en les nostres mans i en la de les institucions revertir aquesta situació. L’objectiu és anar reduïnt al màxim les emissions any rere any i actualment aquests paràmetres no s’estan complint.

“Si el cel es tornés vermell” és una obra de Cori Calero publicada per Viena Edicions. Es tracta d’un assaig amè, entenedor i demolidor sobre un tema complex com és l’emergència climàtica.