Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Laura Trench López

1a tinent d'Alcalde
Laura Trench López.

Càrrecs

  • 1a tinent d'alcalde
  • Regidora de Benestar Social, Recursos Humans i Promoció Econòmica
  • Portaveu titular del Grup Municipal d'Alternativa per Sant Joan
  • Presidenta suplent de la Comissió Informativa d'Hisenda, Organització i Serveis Interns
  • Vicepresidenta del Patronat Municipal Assistencial de Sant Joan de Vilatorrada
  • Vocal del Consell de la Vila
  • Vocal del Consell Municipal de Cultura

L’import anual orientatiu que podrà percebre aquest membre corporatiu és de 10.020,00 €.

Assignació de  40€  per assistència a la Junta de Portaveus amb caràcter mensual (480€ anuals, corresponents a 12 sessions).

Assignació de 120 € per assistència a la Sessió del Ple de la Corporació de caràcter ordinari amb caràcter mensual (1.440€ anuals, corresponents a 12 sessions).

Assignació de 180 € per assistència a la Junta de Govern de caràcter ordinari amb caràcter mensual (8.100€ anuals, corresponents a 45 sessions).

Règim de dedicació: Parcial.


Biografia

Vaig néixer a Manresa el 9 de desembre de 1993, sempre he estat vinculada a Sant Joan de Vilatorrada per motius familiars i ja des de fa un temps, sóc veïna del municipi. Provinc d'una família treballadora i sóc la petita de dues germanes. Des de ben petita tenia clar què volia fer en un futur i per aquest motiu, enguany estic acabant el Grau en Dret.

He tingut l'oportunitat de desenvolupar-me professionalment en empreses relacionades amb els meus interessos des dels meus inicis laborals i he hagut de compaginar els meus estudis amb la meva feina per poder fer les dues coses. Tinc ganes de seguir aprenent i sumant reptes a la meva experiència, em considero responsable i compromesa amb la meva feina.

Per aquest motiu, juntament amb l'actual alcalde Jordi Solernou i la resta de veïns i veïnes del nostre grup, vam començar aquest projecte polític del qual estic molt contenta. Mai havia estat en una organització municipal i està sent una experiència molt positiva i enriquidora que compagino amb la meva feina actual i de la que espero poder treure grans resultats per Sant Joan de Vilatorrada.