Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àngel Sáez Marcos

Àngel Sáez Marcos.

Càrrecs actuals

  • Regidor de Tecnologies, Organització i Transparència
  • Regidor d'Infància i Joventut
  • Vocal de la Comissió Informativa d'Hisenda, Tecnologies i Serveis Interns
  • Vocal del Consell Municipal de Cultura
  • Vocal del Consell Municipal de Medi Ambient
  • Vocal del Consell de la Vila
  • Membre de la Junta de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener

Biografia

Vaig néixer el 18 de juliol de 1996 a Sant Joan de Vilatorrada i sóc veí del Sector Llobet, el meu barri.

Enguany estic realitzant el quart curs del Grau en Ciències Polítiques i Gestió Pública (UAB). Tinc estudis en Publicitat i Relacions Públiques (UVIC).

He desenvolupat la meva tasca professional en l’àmbit comercial com auxiliar de vendes i gestió postvenda i també en el sector de la restauració. En l’actualitat compagino la tasca política amb els estudis i l’àmbit de la comunicació, la meva passió professional.

He estat des de sempre molt lligat als moviments veïnals, juvenils i associatius del municipi. L’any 2011 vaig ser fundador i president de la primera associació d’alumnes de l’Institut Quercus, essent representant estudiantil a diversos òrgans col·legiats del municipi i membre de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC).

Vaig ser un dels fundadors de l’associació Vilatorrats Grup, essent el seu president des de l’any 2016 fins al 2019. En l’actualitat segueixo col·laborant amb l’associació Vilatorrats Grup i amb l’associació de festes del Sector Llobet. 

Militant de la Joventut Socialista de Catalunya des del 2010, he exercit els càrrecs de Secretari de Política Estudiantil i Adjunt d’Organització (2011 – 2015) i Primer Secretari de la JSC a les Comarques Centrals (2015 – actualitat).

L’any 2014 vaig entrar a militar al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), essent actualment Secretari de Xarxes Socials de la Federació del Bages, Berguedà i Solsonès i Secretari d’Organització del PSC a Sant Joan de Vilatorrada.

A les eleccions municipals de 2019 vaig resultar elegit regidor del municipi pel Partit dels Socialistes de Catalunya.