Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Paqui García González

4a Tinent d'Alcalde
Paqui García González.

Càrrecs actuals

  • 4a tinenta d'alcalde
  • Regidora de Benestar Social, Persones Grans; i Salut
  • Vocal de la Comissió Informativa de Territori i Seguretat Ciutadana
  • Vicepresidenta del Patronat Municipal
  • Vocal del Consell Municipal de Cultura

Biografia

Vaig néixer el 2 de setembre de 1965 a Cardona.

He estudiat la Llicenciatura de Geografia i Història a la Universitat Autònoma de Barcelona. Sóc Tècnica Superior en Riscos Laborals i tinc el grau de formadora de formadors en tècniques arxivístiques.

Tota la meva vida laboral ha transcorregut al voltant de les meves tres passions: la defensa de la classe obrera, la política i l’ensenyament.

Vaig començar la meva vida laboral treballant com a difusora cultural per l’Ajuntament de Barcelona i per al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Entre les meves múltiples responsabilitats en aquests treballs, va estar el d’organitzar moltes de les principals exposicions que es feien a Barcelona durant els Jocs Olímpics de 1992.

Després d’aquesta meravellosa experiència, vaig tornar al meu poble natal, Cardona, per a presentar-me a les eleccions municipals pel meu partit polític, el PSC, i vaig ocupar durant quatre anys les regidories de serveis socials, salut i ensenyament, a part de ser tercera Tinent d’alcalde.

Durant divuit anys vaig estar treballant en el Sindicat de CCOO, del que sóc afiliada, lluitant pels drets dels treballadors.

Actualment treballo com a professora d’ESO i Batxillerat per al Departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Fa tretze anys que sóc regidora de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, vuit a l’oposició i cinc governant.

Fa més de trenta anys que sóc afiliada al PSC, i en aquests anys he estat a l’executiva comarcal, he estat regidora de dos municipis, i tinent d’alcalde als dos. Actualment compagino les meves funcions com a regidora, amb les de Consellera a l’oposició al Consell Comarcal i al Consell de Federació del PSC al Bages, Berguedà i Solsonès.