Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Número de desempat: 81801

Quin número tinc per al sorteig? A totes les sol·licituds que participen en el procés de preinscripció se'ls atorga aleatòriament un número de desempat, que surt publicat a la llista de sol·licituds un cop resoltes les reclamacions. És aquest el número amb què la família participa en el sorteig.
Número de desempat: 81801.

Com funciona el sorteig?

Amb una aplicació informàtica, el Departament d'Educació fa un sorteig que acaba escollint un número de desempat. És a partir d'aquest número que, en cada centre, i en ordre creixent, s'ordenaran les sol·licituds de les famílies amb una mateixa puntuació. Per a la preinscripció d'aquest pròxim curs 2024-2025, el número de desempat del sorteig és el 81801. És a dir, si el número de desempat d'una família és el mateix que el del sorteig, serà el primer a ser assignat entre tots els que tenen la mateixa puntuació. Si té una xifra molt allunyada o per sota d'aquest número, tindrà menys opcions d'accedir al centre educatiu sol·licitat, en cas de necessitar desempat.

El 2 de maig es publicarà la llista ordenada definitiva de sol·licituds i el 10 de juny es publicaran les llistes d'alumnes admesos a cada centre i, si escau, la llista d'espera.