Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vilaembarrats i més. Suma't a la fira!

Edició del Vilacomerç especial Embarrats

Els dies 22, 23 i 24 d'octubre celebrarem a Sant Joan de Vilatorrada una nova edició de la Fira Embarrats. Enguany volem que les botigues i establiments comercials del municipi que vulguin participar en la fira, ho puguin fer en diferents modalitats. ENLLAÇ D'INSCRIPCIÓ.

  • VILAEMBARRATS. Treure parada davant del mateix establiment. Cal que la parada estigui tematitzada per l'ocasió i es demana que en la mesura del possible les persones que estiguin atenent als clients també utilitzin vestuari acord a l'època d'"Embarrats".

  • CARPES A LA FIRA. Ocupar una de les 10 carpes que l'Ajuntament posa a disposició dels botiguers al carrer Vilaseca (davant Cal Gallifa) dissabte o diumenge de Fira. Les carpes se cediran per ordre d'inscripció. Son màxim 10 peticions d'ocupació per dissabte i 10 per diumenge. (En cas que un mateix establiment vulgui disposar d'una carpa els dos dies de fira, pot sol·licitar-ho, si bé només tindrà accés si en queden de lliures). Les carpes s'hauran de tematitzar per l'ocasió i les persones que estiguin a la carpa atenent també hauran d'anar tematitzades (vestuari de l'època que es recrea, el Sant Joan de Vilatorrada del 1920).

  • VILAEMBARRATS + CARPA A LA FIRA. Treure parada davant l'establiment i disposar de carpa al carrer Vilaseca. Els requisits de tematització són sempre obligatoris.