Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Garantia d'ensenyament públic

Sant Joan de Vilatorrada és un dels pocs municipis de Catalunya que té la fortuna de tenir tots els seus centres educatius de caràcter públic, sent així un municipi referent en aquest àmbit. Dues llars d'infants, tres centres d'educació infantil de segon cicle i primària, dos de secundària, dues escoles d'adults i una escola de música componen el teixit educatiu de Sant Joan de Vilatorrada. L'Ajuntament té com a objectiu mantenir i millorar les condicions actuals dels centres per seguir oferint una educació de qualitat. 

Cada curs l''Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada convoca beques per l'alumnat de la llar d'infants, l'educació infantil de segon cicle, primària, ESO, adults i música, a més de donar suport a les associacions de mares i pares tan econòmicament com posant a la seva disposició la cessió d'espais i material municipal.

El Consell Escolar Municipal aglutina els diferents sectors que conformen la comunitat educativa i esdevé l'espai on tractar els temes del municipi en l'àmbit de l'educació.

Dades de contacte

Adreça: Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada - C/Major, 91-93

Telèfon: 93 876 42 40

Correu electrònic: sjvt.serveipersones@santjoanvilatorrada.cat

Horaris: Dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i dijous a la tarda de 16.00 a 19.00h (excepte horari d'estiu).

Regidor responsable: Iban Hortal Botifoll

Centres educatius de Sant Joan de Vilatorrada

Tràmits

Tots els tràmits