Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient i acció climàtica

Cuidem el nostre entorn

arxiuuu collbaix.jpg

Sant Joan de Vilatorrada té un entorn natural envejable amb el Collbaix i el Cardener. Però per seguir-lo tenint cal preservar i cuidar el nostre medi natural. És per això que l'Ajuntament s'encarrega de la supervisió i control del sanejament i tractament d'aigües residuals i de les polítiques de protecció del medi ambient, del patrimoni natural i de la sostenibilitat del territori.

A més, seguim duent a terme actuacions en el medi rural (camins i vies) i en el medi natural (marges i lleres del riu, itineraris...) per mantenir un entorn sostenible.

La sostenibilitat del municipi també passa per a un bon manteniment del nostre medi urbà. Prenem mesures per al control ambiental i acústic, per tenir un bon servei de neteja viària i recollida de residus, el manteniment de serveis com l'enllumenat, clavegueram i xarxa i subministrament d'aigua i cuidar els nostres parcs, jardins i espais verds.

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada també empren polítiques municipals de protecció, benestar i control dels animals: aus urbanes, animals abandonats i/o morts, animals domèstics. Prioritzem mesures per a l'estalvi energètic i les energies renovables.

Dades de contacte

Adreça: Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada - C/Major, 91-93

Telèfon: 93 876 41 29

Correu electrònic: sjvt.srvterritorial@santjoanvilatorrada.cat

Horaris: Dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i dijous a la tarda de 16.00 a 19.00h (excepte horari d'estiu).

Regidor responsable: Toni Dorado Castaño