Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei de Wifi gratuït: Sant Joan Connecta!

Informació sobre el servei de Wifi gratuït que l'Ajuntament de Sant Joan ofereix a la seva ciutadania.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ofereix un servei d’accés a Internet en espais públics, no per ús residencial, amb l’objecte de facilitar l’accés dels ciutadans a la societat de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions (TIC).

Aquest servei s'ofereix en modalitat de Hotspot per tal d'identificar la persona usuària del servei, registrar la seva activitat i limitar l’amplada de banda utilitzada a cada sessió; d’acord amb la normativa establerta per la CMT (Circular 1/2010). Cal remarcar que el servei només és accessible des de la via pública a través de Wifi.

Per a fer ús d’aquest servei el ciutadà ha de sol·licitar l’alta des de la pàgina que s'obre automàticament al connectar a la xarxa oberta "Sant Joan Connecta", tot indicant un número de mòbil on se li remetrà un SMS amb les claus d’accés.

L’enviament d’un SMS permet identificar de forma inequívoca la identitat de la persona usuària per mitjà del seu telèfon mòbil. D’aquesta manera s'acompleixen els imperatius legals determinats a Llei de Serveis de la Societat de la Informació, que exigeix identificar les persones usuàries a requeriment de les autoritats judicials si es detecta un ús indegut d'aquest servei.

D'altra banda, es permet l’accés lliure sense identificació prèvia al portal de l’Ajuntament (www.santjoanvilatorrada.cat).

Actualment, el servei està disponible a les següents àrees:

  • Ajuntament
  • Cal Gallifa
  • Mas Sant Joan
  • Zona Esportiva
  • Policia Local
  • Parc Llobet