Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > El Centre Obert Municipal “ La Cabanya “ amplia la seva franja d’ edat
El Centre Obert Municipal “ La Cabanya “ amplia la seva franja d’ edat
Tornar Tornar
20/03/2013
 

Des d’aquest mes de març, el Centre Obert Municipal “ La Cabanya “de Sant Joan de Vilatorrada amplia la seva franja d’ edat fins als 18 anys per cobrir les necessitats de situacions socials desfavorides, oferint una tractament especialitzat  i integral  a l’ atenció del col·lectiu adolescent.

 

El Centre Obert per a Adolescents serà un espai de referència en l’entorn més immediat dels joves atesos per promocionar l’autonomia, afavorint la participació activa en les activitats lúdiques i oferint un suport social, preventiu i educatiu als joves de 15 a 18 anys amb situacions de vulnerabilitat i/o risc social. Serà, també, un espai obert i familiar que a través de l’acompanyament socioeducatiu, les activitats grupals i l’educació emocional servirà per guiar i compartir opinions, vivències, sentiments i valors per enfortir l’autoestima, la seguretat personal i la configuració del propi jo, a partir de xerrades, debats i activitats compartides, així com per orientar les famílies en les funcions parentals i de mediació  de conflictes.

 

L’horari del Centre Obert per a Adolescents és els divendres de 17 a 19 de la tarda, i està ubicat a les dependències de l’Espai Jove, C/ Alzines num. 53.

Centre Obert Municipal "La Cabanya"
FotoCentre Obert Municipal "La Cabanya"
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona