Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > El sorteig de l’Ecorail del Cardener 2017 ja té guanyadores!
El sorteig de l’Ecorail del Cardener 2017 ja té guanyadores!
Tornar Tornar
02/08/2017
 
Les agraciades són Aranxa Morales Martínez i Concepción Paz Muñoz, que ja poden recollir les dues entrades a l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada felicita a Aranxa Morales Martínez i Concepción Paz Muñoz, les dues persones guanyadores del sorteig de dues entrades per gaudir de l’Ecorail del Cardener impulsat per la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener amb el suport del consistori santjoanenc. 

El sorteig es va dur a terme durant el mes de juliol entre tots els abonats de la piscina municipal i el veredicte es va fer públic el passat divendres dia 28. En aquest sentit, les dues persones afortunades ja poden passar a recollir el seu premi a l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. 

El consistori felicita novament a les persones agraciades, agraeix a tots els veïns, veïnes i abonats de la piscina municipal la seva participació, i posa en valor l’estreta col·laboració mantinguda amb la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener per endegar conjuntament projectes i activitats encaminades a posar en valor els actius del municipi i del conjunt del territori.

L'Ecorail del Cardener és un projecte innovador, original i únic a Catalunya i a l'Estat, que aprofita les vies ferroviàries del territori per convertir-les en un sistema de transport turístic. El recorregut té set quilòmetres, entre el poble de Callús i el Mas de Sant Iscle, a prop del Parc de l'Agulla, a Manresa. En aquest itinerari, que es pot fer en les modalitats de ciclorail i trenpat, es descobreixen diferents punts d'interès turístic, històric i paisatgístic. L'entorn natural que envolta aquest tram aporta gran valor al trajecte, amb magnífiques vistes a Montserrat, al Pla de Bages i al paisatge del Cardener. 

Ecorail del Cardener
FotoEcorail del Cardener
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona