Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Èxit de participació als cursets de natació i a les classes d’aquafitness
Èxit de participació als cursets de natació i a les classes d’aquafitness
Tornar Tornar
01/08/2017
 
Més d’una vuitantena de veïns i veïnes han pres part del 27 de juny al 28 de juliol d’aquestes dues propostes que formen part del programa d’activitats estiuenques de la piscina municipal per aquest 2017.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada fa una valoració molt positiva de la participació i del funcionament dels cursets de natació per a infants i les classes d’aquafitness per a adults que la Regidoria d’Esports ha organitzat enguany en el marc del Programa d’Activitats d’Estiu de la Piscina Municipal

El passat divendres 28 de juliol el consistori va fer entrega de les tradicionals medalles i diplomes als participants d’ambdues propostes, que van arrencar a finals del mes de juny amb un èxit d’implicació i de valoració per part dels veïns i veïnes. En el cas dels cursets de natació, aquest 2017 hi ha pres part més d’una cinquantena d’infants entre els 3 i els 10 anys; mentre que a les sessions d’aquafitness hi ha participat un total de 26 adults amb edats compreses entre els 60 i els 75 anys.   

Eduard Mata, regidor d’Esports, explica que “enguany hem fet una aposta econòmica molt important com a Ajuntament, més de 120.00€,  per millorar les instal·lacions esportives del municipi i per convertir-les en equipaments de primer nivell que responguin a les necessitats i interessos de tots els nostres veïns i veïnes. Per això, estem molt satisfets de veure la gran resposta que estan tenint enguany les diferents activitats que s’organitzen a l’entorn de la piscina municipal”. En aquesta línia, Mata avança que “això ens encoratja a seguir treballant per oferir de cara  l’estiu vinent noves i millors propostes per que els santjoanencs gaudeixin de la temporada d’estiu aquí al poble”

L’Ajuntament, finalment, recorda que la piscina municipal obrirà fins al 10 de setembre en horari de 10:30 h. a 20:30 h. 

Entrega de les tradicionals medalles i diplomes als infants del curset de natació
FotoEntrega de les tradicionals medalles i diplomes als infants del curset de natació
Entrega de les tradicionals medalles i diplomes als participants de les classes d'aquafitness
FotoEntrega de les tradicionals medalles i diplomes als participants de les classes d'aquafitness
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona