Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L’Ajuntament finalitza les obres de millora al Pavelló Municipal d’Esports
L’Ajuntament finalitza les obres de millora al Pavelló Municipal d’Esports
Tornar Tornar
26/03/2018
 
Els treballs han format part del projecte d’arranjament, adequació i manteniment continuat de les instal·lacions esportives de Sant Joan de Vilatorrada impulsat per la Regidoria d’Esports.

Aquest mes de març, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada –a través de la Regidoria d’Esports- ha donat per finalitzats els treballs de millora a la zona del Pavelló Municipal d’Esports endegats el passat mes de desembre. L’actuació, amb un cost proper als 120.000€, tenia com a objectiu donar resposta a les necessitats expressades per les entitats i els usuaris de les instal·lacions esportives del poble i convertir aquest pol estratègic local en un espai de referència quant a eficiència energètica i pràctica esportiva segura i adaptada als interessos dels veïns i veïnes. 

Arranjament dels tancaments del pavelló

El gruix de les obres impulsades pel consistori han implicat el pavelló d’esports. Així, s’ha actuat per arranjar els tancaments d’aquest equipament (finestres, portes...), substituir els metacrilats i els acumuladors generals d'aigua calenta i reconvertir una de les dues actuals pistes d’esquaix en un espai polivalent obert a totes les entitats locals. En paral·lel, també s’han adquirit 36 noves taquilles amb l’objectiu que el Futsal Athletic Vilatorrada i el Club Bàsquet Vilatorrada puguin dipositar-hi el seu material esportiu.
Pavelló Municipal d’Esports
FotoPavelló Municipal d’Esports
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona