Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sessió informativa a Cal Pinsà del especial del Catàleg de masies aquest dijous
Sessió informativa a Cal Pinsà del especial del Catàleg de masies aquest dijous
Tornar Tornar
24/03/2015
 
L'Ajuntament de Sant Marti de Torroella, a Cal Pinsà, serà l'escenari de la sessió informativa aquest dijous 26 de març a les 8 del vespre per explicar els detalls de l'aprovació inicial del pla especial de Catàleg de masies, cases rurals i altres edificacions existents en sòl no urbanitzable. L’objecte del Pla Especial és identificar les construccions situades en sòl no urbanitzable que, d’acord amb l’article 47.3, 47.3 bis, 50 i 51 del TRLUC, són susceptibles de reconstrucció o rehabilitació, justificar les raons que determinen la seva preservació o recuperació i establir-ne les condicions reguladores d’edificació i ús. Un cop aprovat inicialment pel Ple de la Corporació, es va sotmetre a informació pública pel termini d’un mes. L’anunci de l’exposició pública es va publicar al BOPB de 13 de març de 2015. Durant aquest termini es pot consultar lliurement i presentar, fins al 13 d’abril, les al·legacions que es considerin pertinents. 


Sessió informativa
La sessió anirà a càrrec d'Olga Coca (advocada de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona), Eduard Fenoy (arquitecte redactor del pla especial) i Belén Cantacorps, tècnica superior dels Serveis territorials de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. 
 
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona