Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > El PEM de Sant Joan de Vilatorrada cataloga 52 construccions
El PEM de Sant Joan de Vilatorrada cataloga 52 construccions
Tornar Tornar
31/03/2015
 
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha presentat en el marc d'una sessió informativa a Sant Martí de Torroella el Pla espacial de masies, cases rurals i altres edificacions en sòl no urbanitzable (PEM), que ha estat aprovat inicialment i ara està en període d'exposició pública. El document ha catalogat 52 construccions i ha fixat quins són els criteris sobre com s'han de fer les restauracions, quins usos es permeten a cada element i les possibilitats de fer-hi ampliacions o de dividir la propietat.


Planejament urbanístic

Aquesta figura de planejament urbanístic ha de servir per identificar aquelles masies, cases rurals i edificacions en sòl no urbanitzable que siguin susceptibles de ser reconstruïdes o rehabilitades, ja sigui pels seus valors arquitectònics, històrics, mediambientals, paisatgístics o socials. El document ha estat redactat amb el suport de la Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats (GSHUA), i va ser aprovat inicialment pel Ple de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada en data 26 de febrer de 2015. La seva aprovació ha estat publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 13 de març de 2015.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona