Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Xerrada sobre els drets de les persones usuàries del transport aeri, terrestre i marítim
Xerrada sobre els drets de les persones usuàries del transport aeri, terrestre i marítim
Tornar Tornar
05/03/2018
 
L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada se suma a la commemoració del Dia Mundial de les Persones Consumidores amb l’organització el 15 de març d’una sessió informativa sobre els drets dels consumidors oberta a tota la ciutadania.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, amb el suport de l’àrea de Consum de la Diputació de Barcelona, organitza dijous 15 de març (19 h.) una sessió informativa a la Biblioteca Cal Gallifa sobre els drets de les persones usuàries del transport aeri, terrestre i marítim. L’acte –emmarcat en la celebració del Dia Mundial de les Persones Consumidores- està adreçat al públic en general i en especial a les persones afectades directament.

La xerrada anirà a càrrec de personal tècnic de la Unió de Consumidors de Catalunya –a qui el consistori posa en valor la seva implicació en el projecte- i permetrà als assistents aclarir tots aquells aspectes relacionats amb el sector del transport de persones, com ara cancel·lacions, retards, pèrdua o deteriorament d’equipatges, sobrereserva (overbooking), canvis de bitllets, reclamacions, modificacions dels preus finals de compra...

Eduard Mata, regidor de Consum, fa una crida a la participació i explica que “el tema del transport és una qüestió que ens afecta a tots i que sovint genera situacions que no són desitjades pels usuaris. En aquest sentit, des de l’Ajuntament volem facilitar a la ciutadania totes les eines al nostre abast perquè les persones afectades puguin fer les reclamacions pertinents”.

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona