Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Obert el període d’inscripció pels XXIII Pòdiums de Música de Cambra
Obert el període d’inscripció pels XXIII Pòdiums de Música de Cambra
Tornar Tornar
22/03/2018
 
L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada fa una crida als veïns i veïnes a participar d’una nova edició d’aquest concurs bianual impulsat per l’Escola Municipal de Música. Les inscripcions per participar del certamen es poden formalitzar fins al 16 de maig. 

Incentivar la vida cultural i donar el màxim recolzament als veïns i veïnes i les entitats culturals del municipi, ajudant-los a tirar endavant i a desenvolupar projectes que enriqueixen el conjunt de la vila, és un dels objectius principals de la Regidoria de Cultura i Lleure Educatiu

En el marc d’aquesta voluntat, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada col·labora un any més en els Pòdiums de Música de Cambra organitzats per l’Escola Municipal de Música. El concurs, que enguany compleix la seva 23a edició, se celebrarà el proper 26 de maig i les inscripcions per participar-hi ja estan obertes. 

Així, per prendre part del certamen cal inscriure’s prèviament abans del 16 de maig a través del correu electrònic musica@santjoanvilatorrada.cat.  Les bases del concurs, premis i totes les dades dels Pòdiums es pot consultar a través del següent enllaç. Per a més informació, també podeu trucar al telèfon 93 872 47 25 o enviar un correu electrònic a l’adreça musica@santjoanvilatorrada.cat.

Els Pòdiums són un certamen organitzat per l’EMM i dirigit a joves intèrprets de grups de música de cambra. El concurs es divideix en tres categories: ‘A’ per a les persones fins a 30 anys; ‘B’, fins als 23 anys; i ‘C’, per als menors de 17 anys. 

Cartell XXII Pòdiums de Música de Cambra
FotoCartell XXII Pòdiums de Música de Cambra
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona