Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan crea el registre municipal d'establiments minoristes d'alimentació
Sant Joan crea el registre municipal d'establiments minoristes d'alimentació
Tornar Tornar
18/03/2013
 

 

D’acord amb el Reial Decret (RD) 191/2011, que modifica les condicions d’inscripció de les indústries alimentàries en el Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA) i determina l’exclusió de la majoria de les activitats de venda minorista, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada està posant en marxa el Registre Municipal d’Establiments Minoristes d’Alimentació. Aquest registre inclourà tots aquells establiments de venda minorista d’aliments del municipi que facin venda directa, que només subministrin a altres minoristes del mateix municipi o distribueixin menys del 30% de la producció a minoristes d’altres municipis.

 

La creació del Registre Municipal forma part del desplegament del Programa de Seguretat Alimentària. Després d’una primera fase realitzada el 2012, en què es va elaborar un mapa de risc per a la seguretat alimentària dels establiments de venda minorista d’aliments del municipi, aquest 2013 es posa en marxa la segona fase. En les properes setmanes l’Ajuntament comunicarà a tots els establiments de venda minorista d’aliments el seu codi de registre. A partir d’aquí s’oferirà formació gratuïta en l’àmbit de la seguretat alimentària a aquells establiments que en la primera fase van ser classificats com de molt alt o alt risc per tal que en els propers mesos puguin reparar les deficiències detectades. De cara ja a la tardor, aquesta formació s’ampliarà als establiments classificats amb un risc mitjà.

 

L’objectiu del Programa de Seguretat Alimentària és disminuir al màxim el risc dels establiments de venda minorista d’aliments de Sant Joan alhora que adequar el municipi a la nova normativa en matèria de censos d’establiments d’aquestes característiques.   

 

 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona